ANTI-RIMPEL STAPPENPLAN

De eerste stap; Ga naar een PUURR salon bij u in de buurt zij kan uw huid beter beoordelen en specifiek aan de hand van uw wensen het beste advies geven. 

Toch wil ik u hier advies geven wat u thuis kan doen. Zeer belangrijk want dit kan elke dag. Een behandeling bij uw PUURR salon doet u waarschijnlijk om de 6 weken. Dus in de tussen tijd kunt u heel veel doen om het resultaat van de behandeling zo lang mogelijk aan te houden. Samen kunnen jullie voor uitstel zorgen, want rimpels we krijgen ze tenslotte allemaal.

Mensen zonder rimpels, ja wat zal ik zeggen, ze hebben minder lol want als je vaak lacht is dat nou eenmaal terug te zien😆

De huidstructuur die is heel belangrijk en daar kunnen we heel wat aan doen. Een gezonde huid straalt en daarbij zijn de rimpels minder nadrukkelijk aanwezig!

*LET OP! De adviezen die ik ga geven zijn voor de normale ouder wordende huid. Rookt u, heeft een dunne gevoelige huid, couperose, boven de 70 jaar pas dan op met het stimuleren van de huid d.m.v. PUURR Cups, PUURR Roller of PUURR cleansing brushpad die ik adviseer. Overleg dan eerst met uw PUURR-specialiste of mail me voor een online meeting zodat ik uw huid kan zien. 
D.m.v. de ster “ * “geef ik aan, dit beter niet te doen als het bovenstaande op u van toepassing is!

Okay aan het werk:

Reiniging kies er één die u prettig vindt in gebruik bij een olie of milk kunt u ook met de cups werken, bij de mousse kunt u eventueel de konnyaku sponge gebruiken. Draagt u make-up, reinig dan twee keer. Bij de tweede keer stimuleren we de huid meer op de specifiek zone die verslapt is en/of waar de meeste rimpels zich bevinden. 
*Cups zet hem op de huid knijp erin en laat los. U heeft nu een vacuüm, werk in liftende banen. 
Met de sponges kunt u de zones meer masseren zodat u een goed doorbloeding krijgt. 

Een goed doorbloeding daar draait het om dan wordt het onderhuids bindweefsel gestimuleerd en zo ook de aanmaak van collageen en de versteviging van de huid. Een betere doorbloeding zorgt ook voor een betere opnamen van de werkstoffen.

Meer tijd? Scrub dan ook de huid. Dit kan met de Calming scrub; voor de meer gevoelige rode huid. We gaan dan ook niet extra stimuleren en behandelt u uw huid een stuk milder 

Heeft u daar geen last van gebruik dan de Scrub Booster i.c.m. de PUURR Cleansing brush pad. Met deze pad kunt u de gehele huid stimuleren en ontdoen van de dode huidcellen. Maar met het specifiek puntje kunt u goed op de diepte van de rimpel inwerken. Bij de verslapte huid spant u met de ene hand de rimpel open zodat u met de andere met de pad kan werken. 

Geen tijd? Exfoliant lotion! We hebben een ORGANIC Exfoliant of de EXPERT Peptide lotion. Beide hebben een zure ph-waarde geeft zo een lichte peeling aan de huid en mag dus ook elke dag gebruikt worden. 
Zo zorgen we dat de hoornlaag dun blijft. Een droge huid heeft een sterke verhoorning, veel dode huidcellen dus. 

Ik hoor het regelmatig ik smeer van alles en niets helpt tegen mijn droge huid. 
Het eerste wat ik dan vraag; gebruikt u een scrub of exfoliant. Vaak wordt dit niet gebruikt omdat men denkt dan wordt mijn huid dunner en dat wordt het al omdat ik ouder word. 
En daar zit het probleem. Uw onderhuids bindweefsel wordt inderdaad dunner. 
Maar de hoornlaag juist dikker. De huid ziet vaal/dof en is erg droog. Werkstoffen komen niet door de verdikte hoornlaag heen dus niets helpt! Uit onderzoek is bewezen als men elke dag de PH waarde van de huid iets omlaag brengt, dan stimuleert dat het onderhuids bindweefsel en wordt de huid dikker! DUS ALLEMAAL AAN DE EXFOLIANT om zo preventief tegen het ouder worden van de huid te werken ;-)

Het gebruik is super easy. Bevochtig een droog watje goed met de lotion en maak uw gezicht, hals, decolleté en handen vochtig. Laat het indrogen, poets eventueel tussendoor uw tanden. (multi-tasking) De handen denk u misschien maar bedenk, de leeftijd ziet men vaak aan de handen. Een exfoliant heeft door zijn zure ph-waarde ook een oplichtend effect. En helpt dus ook bij die donkere ouderdomsvlekjes). Breng daarna op de droge huid een serum aan.  

Serum er zijn er diverse bekijk welke u het prettigste vindt of wat er voor uw huid nodig is. Een betere doorbloeding is een betere opname van de werkstoffen heb ik al eerder aangegeven. Dus met een serum gaan we dat ook doen! 

Bindweefselmassage vast wel eens van gehoord. En laat het ook zeker regelmatig toepassen bij uw PUURR Salon. Maar echt Resultaat heeft u bij Regelmaat. Dus thuis gaan we ook aan de rol!
 

*PUURR Bindweeefselroller werk er mee in liftende banen en dwars op de rimpel bekijk het filmpje dan kunt u zien hoe ermee te masseren. Gebruik van serum kan ervoor of erna of beide ;-)) Wat u prettig vindt. Alleen de Intense Anti-Age Complex serum is wat vetter dus kan er alleen na. Op een vettere huid heeft de roller minder grip. En we willen immers goed diep op het onderhuids bindweefsel werken.

Ja en dan de crème, eigenlijk is er maar één top anti-rimpel crème 
“PUURR EXPERT Fading Cream” wat die allemaal doet leest u op de site. 

Ook fijn voor de nacht is ons nacht-ritueel: Hyaluron Concentraat, dan rollen en afsluiten met de Intense Facial oil. 
Mmmm! De geur, het gevoel en de werking. Gewoon TOP!

 

Advies producten voor de beste Anti-rimpel werking;

  • Expert Cleansing Oil met Age compositie. Gebruik met CUPS
  • Expert Peptide Tonic
  • Expert Fading serum
  • PUURR Bindweefselroller
  • Intense Anti-Age Complex Serum
  • Expert Fading Cream

Dit was een advies voor een dagelijks Ritueel.
De scrub en masker kunnen één keer per week. Beste anti-rimpel masker is de Expert Nourishing mask. 

De beste behandeling PUURR Expert Biopeeling of PUURR Skin Improvement treatment deze wordt samen met een PUURR Extra Intense Ritueel uitgevoerd in uw PUURR salon!

SUCCES!

 

 

© 2016 - 2023 www.puurr.eu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel