PUURR Mama Ritueel

Een gezichtsbehandeling met extra aandacht voor vrouwen die in blijde verwachting zijn en wel wat extra’s kunnen gebruiken.

Als u in verwachting bent, is het extra belangrijk om goed voor uzelf te zorgen. Ontspannen en een goede verzorging van de huid is dan heel belangrijk. Er groeit een mini-mens in u en daardoor verandert er een hoop aan en in uw lichaam. 

De huid wordt bij sommige vrouwen mooier, maar helaas is dat niet bij iedereen zo. De huid wordt onzuiver.
De talgproductie van uw huid kan verhoogd zijn, waardoor poriën verstopt raken en puistjes en mee-eters ontstaan. 
Bovendien vernieuwen cellen zich tijdens je zwangerschap in een hoger tempo dan normaal. Het is daarom van belang uw huid nog meer te voeden en te hydrateren. U wilt tenslotte alleen maar stralen met een ‘gave’ huid.

PUURR Mama Ritueel is een gezichtsbehandeling speciaal aangepast voor de aanstaande moeder. 

Zoals bij elk PUURR Ritueel begint de gezichtsbehandeling met een intro-massage.
Voor degene die in verwachting zijn, is een rugmassage heel erg welkom, maar wordt dat vaak lastig, om echt lekker ontspannen te liggen. 

Vandaar dat we bij dit ritueel met de PUURR warmwaterkussen werken. Een kussen die we kunnen vullen met warm water waarop u kunt gaan liggen. Doordat deze van rubber is, kunnen we met een olie makkelijk de rug masseren, terwijl u op uw haar rug ligt. 
We masseren tussen de rug en het kussen in. 


Het warmwaterkussen vormt zich geheel naar het lichaam zodat u heerlijk ontspannen kunt liggen.
De warmte van het kussen ontspant de spieren en het zenuwstelsel. Het resultaat van de warmte en het wiegende effect is zeer rustgevend.

Naast het warmwaterkussen zijn er ook een aantal nieuwe PUURR Aroma composities die we bij deze behandeling goed kunnen inzetten. Om zo specifiek op een eventueel probleem in te werken en om een ultieme beleving te kunnen geven. 

Tijdens de inwerktijd van het masker wordt er een ontspannende afvoerende reflexzone massage van voet en onderbeen toegepast.
We masseren dan met de PUURR Retreat Olie met PUURR Compositie Draining.
Deze zorgt voor een afvoerende werking op het te veel aan vocht.

 

© 2016 - 2023 www.puurr.eu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel