Nieuwe ontwikkelingen

Een nieuwe lijn met als eerste product een hele mooie en bijzondere creme.

"Fading Cream"

met o.a. de unieke gepatenteerde werkstof, "Acetyl hexapeptide-8".

Een bijzondere werkstof die de huidstructuur verzacht. Met extra intensieve voedende werkstoffen voor de ouder wordende huid. Zoals o.a. Vitamine C en E, Aloë Vera, Calendula en Shea Butter.

Gebruik dagelijks en u ziet uw huid stralender worden !

Acetyl hexapeptide-8 onder de loep...

Rimpels verdwijnen niet als sneeuw voor de zon. Bepaalde cosmetische ingrediënten kunnen er echter wél voor zorgen dat je huid zich meer ontspant. Hierdoor treden de tekenen des tijds minder snel op of zijn minder zichtbaar. De Expert-lijn maakt gebruik van deze peptide. 

Dit is een effectieve cosmetische spierontspanner. De peptide zorgt voor een gladdere huid, zónder botoxinjecties.

Wetenschappelijk onderzoek 

De werking van Acetyl hexapeptide-8 is aangetoond in verschillende onafhankelijke studies. In de Vivo en Vitro studies werd het anti-rimpel effect van de peptide aangetoond. Na 8 weken aanbrengen is een vermindering van huidverslapping van 31%, een vermindering van rimpeldiepte van 42%, en vermindering van donkere kringen met 35% waargenomen.

Door de peptide worden natuurlijke uitdrukking en bewegingen behouden, terwijl de spieren die zorgen voor het ontstaan van rimpels zich ontspannen. Hierdoor verminderd de diepte en grootte van fijne lijntjes en rimpels. Deze eigenschap maakt dit ingredients tot een natuurlijk, niet invasief en 100% veilig alternatief.

De voordelen van Acetyl hexapeptide-8 zijn onder meer:

 • stimulatie van de collageenproductie, 
 • verbetering en versnelling van celreparatie en vernieuwing,
 • bestrijding van pigmentatievlekken, 
 • stimulatie van enzymen die als antioxidant werken,
 • bescherming tegen bacteriën. 


Acetyl hexapeptide-8 voorkomt, vertraagt en remt huidveroudering aanzienlijk. Ze beïnvloedt de vorming van het zogenaamde "SNARE complex". Dit is een gecompliceerd proces van opeenvolgende afgifte en absorptie van neurotransmitters, wat uiteindelijk tot samentrekkingen van gezichtsspiertjes leidt.Ze grijpt op een veilige wijze in bij dit proces door het imiteren van de verantwoordelijke neurotransmitters.

Hoe werkt dit? Het komt er op neer dat Acetyl hexapeptide-8 de opname van de feitelijke neurotransmitters blokkeert, zodat de spiercontracties op bijvoorbeeld het voorhoofd effectief geremd wordt. Zo remt ze bijvoorbeeld de catecholamines adrenaline en noradrenaline af. Deze catecholamines kunnen ook rimpels veroorzaken. 

Acetyl hexapeptide-8 produceert een effect dat vergelijkbaar is met Botox. Allebei vertragen of remmen ze uiteindelijk de  minuscule samentrekkingen van de gezichtsspieren. Een ontspannen gelaat dankzij deze peptide betekent minder rimpels, maar dan wel met behoud van uw natuurlijke uitstraling. Om effect te sorteren moet ze wel regelmatig gebruikt worden en en is het effect veel milder, minder drastisch, dan van Botox.Acetyl hexapeptide-8 is niet giftig en veel goedkoper dan Botox.

Acetyl hexapeptide-8 onderscheidt zich van andere peptiden vanwege de snelle werkzaamheid.

PUURR Expert producten

Expert lijn bevat geen Alcohol en Parfum dus geschikt voor de gevoelige huid. Bepaalde producten hebben wel een zure ph- waarde waardoor dit misschien voor de gevoelige huid minder prettig kan aanvoelen. 
Kies dan voor de Organic lijn.

Vitamine Cleansing Oil
Werkstoffen: 
Plantaardige olie met Vitamine C, E en Aloë Vera.
Deze zachte reiniging houdt de huid elastisch, verzacht en hydrateert de huid.
De olie is eventueel te versterken met een PUURR Aroma Compositie 
Gebruik: 2x per dag de olie op vochtige handen emulgeren en wassen.


Peptide Tonic

Werkstoffen: 
Glycol 4% (daardoor ook een licht peelend effect), Groene thee extract, Acetyl hexapeptide-8, Urea, Niaciamide.
Een doeltreffende tonic die de huid verfrist en rimpelvorming helpt te vertragen. 

Gebruik: 2x per dag na de reiniging over de huid aanbrengen met een watje en laten drogen. Bij een gevoelige reactie kunt u ook de Organic Lotion gebruiken.
 

Oxygen Cellulair Gel

Werkstoffen: 
Perfluorodecalin, Aloë Vera, Panthenol, Allantoin

Deze gel voorziet de huid van een zuurstof boost. Tevens stimuleert deze de activiteit van de huidcellen en wondgenezing dankzij vitamine B5. 

Gebruik: de gel kan als serum worden gedragen of als booster onder een ander serum. De zuurstof boost zorgt ervoor dat de werkstoffen uit opvolgende producten beter worden opgenomen.


Fading Serum

Werkstoffen: 
Aloë Vera, Niaciamide, Acetyl hexapeptide-8, Matrixyl3000, Panthenol, Allantoin.
Dit intensief werkend serum pakt het ontstaan van gezichtsrimpels aan en biedt excellente hydratatie en verhoogt de vitaliteit van de huid.
Gebruik: Aanbrengen op een gereinigde huid. U kunt deze speciaal als oogcontour serum gebruiken, maar mag ook op het gehele gezicht. 
Bij voorkeur na de Oxygen Celllulair gel.
 

Fading Cream

Werkstoffen: 
Acetyl Hexapeptide-8, Sheabutter, Aloë Vera, Calendula en Vitamine C en E. De crème die de huidstructuur verfijnd en haar optimale voeding geeft. 
Voor de ouderwordende huid. 

 • stimulatie van de collageenproductie, 
 • verbetering en versnelling van celreparatie en vernieuwing,
 • bestrijding van pigmentatievlekken, 
 • stimulatie van enzymen die als antioxidant werken,
 • bescherming tegen bacteriën. 

Gebruik als dag en/of nacht verzorging
 

Protection Cream
Against UV radiation 20% Zinc oxide 

Werkstoffen: 
Zinc oxide, Ibr-tclc, Acetyl hexapeptide-8, Squalane, Groene thee extract Vitamine C en E.

Een vocht inbrengende, voedende créme die beschermt tegen vrije radicalen en Uv-straling. Een doeltreffende anti-aging van de huid.  
Gebruik: Aanbrengen op het gelaat. Ev. plaatselijk op pigmentatie. 
De creme kan gemengt wordt met de PUURR LooK Foundation voor perfecte camouflage!
In de zon regelmatig aanbrengen!
 

Nourishing Facial Mask

Werkstoffen: 
Aloë Vera, Acetyl hexapeptide-8, Urea, Groene thee extract, Matrixyl 3000, Panthenol, Allantoine, Niaciamide, Arnica.

Voedend masker dat vroegtijdige huidveroudering tegengaat. 

Hydrateert, biedt stevigheid en elasticiteit en vertraagt het ontstaan van rimpeltjes en fijne lijntjes effectief. 

Geschikt voor de jongere huid om huidveroudering zo lang mogelijk uit te stellen. 

Gebruik: Breng royaal aan op het gelaat en laat 10 tot 15 minuten inwerken. 
Spoel af met water. Pas wekelijks toe.

 

Enkele ingrediënten onder de loep

 

Acetyl Hexapeptide-8 Rimpels verdwijnen niet als sneeuw voor de zon. Bepaalde cosmetische ingrediënten kunnen er echter wél voor zorgen dat je huid zich meer ontspant. Hierdoor treden de tekenen des tijds minder snel op of zijn minder zichtbaar. De Expert-lijn maakt gebruik van deze peptide. 
Dit is een effectieve cosmetische spierontspanner. De peptide zorgt voor een gladdere huid, zónder botoxinjecties.

Wetenschappelijk onderzoek 
De werking van A-H8 Peptide is aangetoond in verschillende onafhankelijke studies. In de Vivo en Vitro studies werd het anti-rimpel effect van de peptide aangetoond. Na 8 weken aanbrengen is een vermindering van huidverslapping van 31%, een vermindering van rimpeldiepte van 42%, en vermindering van donkere kringen met 35% waargenomen.

Door de peptide worden natuurlijke uitdrukking en bewegingen behouden, terwijl de spieren die zorgen voor het ontstaan van rimpels zich ontspannen. Hierdoor verminderd de diepte en grootte van fijne lijntjes en rimpels. Deze eigenschap maakt dit ingredients tot een natuurlijk, niet invasief en 100% veilig alternatief.

De voordelen van A-H8 Peptide zijn onder meer:

 • stimulatie van de collageenproductie, 
 • verbetering en versnelling van celreparatie en vernieuwing,
 • bestrijding van pigmentatievlekken, 
 • stimulatie van enzymen die als antioxidant werken,
 • bescherming tegen bacteriën. 


A-H8 Peptide voorkomt, vertraagt en remt huidveroudering aanzienlijk.
Ze beïnvloedt de vorming van het zogenaamde "SNARE complex". Dit is een gecompliceerd proces van opeenvolgende afgifte en absorptie van neurotransmitters, wat uiteindelijk tot samentrekkingen van gezichtsspiertjes leidt.
Ze grijpt op een veilige wijze in bij dit proces door het imiteren van de verantwoordelijke neurotransmitters.

Hoe werkt dit? Het komt erop neer dat A-H8 Peptide de opname van de feitelijke neurotransmitters blokkeert, zodat de spiercontracties op bijvoorbeeld het voorhoofd effectief geremd wordt. 

Zo remt ze bijvoorbeeld de catecholamines adrenaline en noradrenaline af. Deze catecholamines kunnen ook rimpels veroorzaken. 
A-H8 Peptide produceert een effect dat vergelijkbaar is met Botox. Allebei vertragen of remmen ze uiteindelijk de minuscule samentrekkingen van de gezichtsspieren. Een ontspannen gelaat dankzij deze peptide betekent minder rimpels, maar dan wel met behoud van uw natuurlijke uitstraling. Om effect te sorteren moet ze wel regelmatig gebruikt worden en en is het effect veel milder, minder drastisch, dan van Botox.Acetyl hexapeptide-8 is niet giftig en veel goedkoper dan Botox.
A-H8 Peptide onderscheidt zich van andere peptiden vanwege de snelle werkzaamheid.

 

Perfluorodecalin is een zeer uniek ingrediënt en één van de werkstoffen in de Expert producten. Perfluorodecalin is een zuurstoftransport systeem, het trekt zuurstof moleculen naar zich toe waardoor het genezingsproces van de huid verbetert, rimpels verminderen en de cellen beter functioneren. Denk maar eens aan een wondje dat beter geneest wanneer deze in aanraking komt met zuurstof. 

Tevens zuigt het de werkstoffen van een crème dieper mee naar binnen waardoor deze nog sterker zal werken. Het immuunsysteem van de huid wordt geactiveerd, huidfuncties genormaliseerd en de huid kan weer ademen. Hoe meer zuurstof er in de huid aanwezig is, hoe mooier, jeugdiger en stralender de huid eruitziet. Perfluorodecalin is ontwikkeld door wetenschappers die op zoek waren naar een vervangingsmiddel voor bloed. Perfluorodecalin bootst menselijke bloedcellen na. Hoe rijker het lichaam is aan bloedcellen, hoe meer zuurstof er getransporteerd wordt. Perfluorodecalin voorziet het weefsel van extra zuurstof waardoor de opname van andere werkstoffen wordt bevorderd. Perfluorodecalin heeft het vermogen om tot 49% van zijn volume op te nemen aan zuurstof.

Niaciamide zorgt voor de aanmaak van zogenaamde ceramiden en vrije vetzuren. Deze natuurlijke huidvetten versterken de barrièrefunctie. Hierdoor verliest de huid minder vocht en is beter bestand tegen invloeden van buitenaf. Doordat niaciamide een licht exfoliërende werking heeft, vermindert de kans op het krijgen van schilfertjes. Bij regelmatig gebruik wordt de huid gladder en stralender en zullen fijne droogtelijntjes minder opvallen. Niaciamide heeft ook anti-inflammatoire (ontstekingsremmende) eigenschappen die het een uitermate geschikt ingrediënt maken voor mensen die last hebben van acné en rosacea of rode plekken. Het ingrediënt remt de histamineproductie; dit stofje zorgt bijvoorbeeld voor de roodheid en jeuk bij muggenbeten. Ook andere stoffen die een ontstekingsreactie (roodheid, jeuk, zwelling) veroorzaken worden geremd. 

Er zijn meerdere goede en onafhankelijke onderzoeken uitgevoerd die hebben aangetoond dat niaciamide de huid kalmeert. Buiten het feit dat niaciamide ontstekingsremmend werkt, remt het ingrediënt ook de talgproductie. 
Twee onderzoeken hebben laten zien dat 5% niaciamide oppervlakkige pigmentvlekken kan verminderen. Tenslotte is gebleken dat de huid beter beschermd is tegen de schade van de zon. 

Matrixyl 3000 is een peptide dat op celniveau twee mechanismen aanzet: het stimuleert de productie van collageen en het remt veranderingen in het afweersysteem die als gevolg van veroudering plaats vinden. In vitro onderzoeken hebben uitgewezen, dat Matrixyl 3000 de cellen kan stimuleren, wat tot de verhoging van productie collageen en hyaluronzuur leidt. Daarnaast heeft ook in vivo onderzoek plaatsgevonden, bij test personen die Matrixyl 3000 product versus een placebo gebruikten was de diepte van rimpels verminderd de huidtint verbeterd en de huid gladder (minder ruw). De huid wordt dikker en steviger door het gebruik van Matrixyl 3000 houdende crème/serum.

IBR TCLC  is een werkstof verkregen uit tomatenfruit om de celdeling te bevorderen en in evenwicht te brengen. Het werkt als een anti-veroudering is een anti-oxidant werkt ontstekingsremmend en absorbeert UV-straling. Het licht de huid op voor een stralende egale teint.  Beschermend tegen vrije radicalen en vermindert door de zon veroorzaakte schade. Remt de melaninesynthese en vermindert pigmentatie. Voorkomt foto-oxidatie, zonnebrand en DNA-schade. Beschermt en verbetert andere actieve ingrediënten en hun activiteit. 
 

Vitamines
Vitamine C en E
 deze twee vitamines versterken elkaar voor de optimale werking. Stimuleert Collageen aanmaak (versteviging) verminderd pigmentvlekken, acne en rosacea. Na klinisch onderzoek is bewezen dat na langdurig gebruik de huid steviger en egaler is geworden. 

Vitamine B5 (Panthenol) een vitamine die belangrijk is voor huidherstel. Panthenol stimuleert de huidcellen om nieuw weefsel aan te maken en dit bevordert dan ook de huid- en wondgenezing. De huid houdt meer vocht vast waardoor rimpels minder zichtbaar worden. Maakt de huid zachter en elastischer. Daarnaast is het ook ontstekingsremmend, antibacterieel en anti-acné. 
Uit vrij recent onderzoek is gebleken dat deze vitamine stimulerend is voor de productie van rode bloedlichaampjes. Dit zorgt voor een verbetering van het transporteren van zuurstof naar de huidweefsels. Zo krijgt de huid meer energie zodat deze gezond kan blijven.

Net zoals vrijwel alle vitaminen is panthenol ook een sterke antioxidant. 

Dit is een belangrijk onderdeel van het anti-aging effect van onze producten. 


Geen Alcohol en toch vinden we Cetearyl alcohol in bepaalde producten!


Cetearyl alcohol is een samengestelde alcohol. Het bestaat uit cetyl alcohol en stearyl alcohol. In de Protection Cream en Nourishing Mask zit een cetearyl alcohol die helemaal plantaardig is en wordt gewonnen uit oa. cocosnoot olie. 
Omdat Cetearyl alcohol uit olie wordt gemaakt, is het vanzelf een vette alcohol. 
In een product zorgt het ervoor dat je vet en water kunt mengen. Hierdoor kun je een crème maken die licht smeert, maar toch de goede eigenschappen van vet in zich heeft. Het vult namelijk de huideigen lipide laag aan en voorkomt dat water uit de bovenste huidlaag kan verdampen. Daarnaast is Cetearyl alcohol een veilige stof. Dat betekent dat maar weinig mensen allergisch hierop reageren en dat de stof zelf ook niet snel reageert met andere stoffen. 

© 2016 - 2023 www.puurr.eu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel