Nieuwe ontwikkelingen

Een nieuwe lijn met als eerste product een hele mooie en bijzondere creme.

"Fading Cream"

met o.a. de unieke gepatenteerde werkstof, "Acetyl hexapeptide-8".

Een bijzondere werkstof die de huidstructuur verzacht. Met extra intensieve voedende werkstoffen voor de ouder wordende huid. Zoals o.a. Vitamine C en E, Aloë Vera, Calendula en Shea Butter.

Gebruik dagelijks en u ziet uw huid stralender worden !

Acetyl hexapeptide-8 onder de loep...

Rimpels verdwijnen niet als sneeuw voor de zon. Bepaalde cosmetische ingrediënten kunnen er echter wél voor zorgen dat je huid zich meer ontspant. Hierdoor treden de tekenen des tijds minder snel op of zijn minder zichtbaar. De Expert-lijn maakt gebruik van deze peptide. 

Dit is een effectieve cosmetische spierontspanner. De peptide zorgt voor een gladdere huid, zónder botoxinjecties.

Wetenschappelijk onderzoek 

De werking van Acetyl hexapeptide-8 is aangetoond in verschillende onafhankelijke studies. In de Vivo en Vitro studies werd het anti-rimpel effect van de peptide aangetoond. Na 8 weken aanbrengen is een vermindering van huidverslapping van 31%, een vermindering van rimpeldiepte van 42%, en vermindering van donkere kringen met 35% waargenomen.

Door de peptide worden natuurlijke uitdrukking en bewegingen behouden, terwijl de spieren die zorgen voor het ontstaan van rimpels zich ontspannen. Hierdoor verminderd de diepte en grootte van fijne lijntjes en rimpels. Deze eigenschap maakt dit ingredients tot een natuurlijk, niet invasief en 100% veilig alternatief.

De voordelen van Acetyl hexapeptide-8 zijn onder meer:

  • stimulatie van de collageenproductie, 
  • verbetering en versnelling van celreparatie en vernieuwing,
  • bestrijding van pigmentatievlekken, 
  • stimulatie van enzymen die als antioxidant werken,
  • bescherming tegen bacteriën. 


Acetyl hexapeptide-8 voorkomt, vertraagt en remt huidveroudering aanzienlijk. Ze beïnvloedt de vorming van het zogenaamde "SNARE complex". Dit is een gecompliceerd proces van opeenvolgende afgifte en absorptie van neurotransmitters, wat uiteindelijk tot samentrekkingen van gezichtsspiertjes leidt.Ze grijpt op een veilige wijze in bij dit proces door het imiteren van de verantwoordelijke neurotransmitters.

Hoe werkt dit? Het komt er op neer dat Acetyl hexapeptide-8 de opname van de feitelijke neurotransmitters blokkeert, zodat de spiercontracties op bijvoorbeeld het voorhoofd effectief geremd wordt. Zo remt ze bijvoorbeeld de catecholamines adrenaline en noradrenaline af. Deze catecholamines kunnen ook rimpels veroorzaken. 

Acetyl hexapeptide-8 produceert een effect dat vergelijkbaar is met Botox. Allebei vertragen of remmen ze uiteindelijk de  minuscule samentrekkingen van de gezichtsspieren. Een ontspannen gelaat dankzij deze peptide betekent minder rimpels, maar dan wel met behoud van uw natuurlijke uitstraling. Om effect te sorteren moet ze wel regelmatig gebruikt worden en en is het effect veel milder, minder drastisch, dan van Botox.Acetyl hexapeptide-8 is niet giftig en veel goedkoper dan Botox.

Acetyl hexapeptide-8 onderscheidt zich van andere peptiden vanwege de snelle werkzaamheid.

 

© 2016 - 2020 www.puurr.eu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel