EXTRA’S VOOR 1X PER WEEK NAAST HET STAPPENPLAN :

SCRUBS:

Scrub, peeling, lysing, kortom diversen manieren om de huid te ontdoen van de dode huidcellen. Deze vormen een barrière laag en houden zou de voeding van bv. Creme’s, serum tegen. En laten de huid er ook vaal en dof uitzien en verstoppen de porien met ev. onzuiverheden tot resultaat. Dus DUN en schoonhouden die hoornlaag!
Maar me huid wordt al zo dun naarmate ik ouder word hoor je dan! Ja maar dat is het onderhuidbindweefsel de onderste huidlaag van de huid! Deze moeten we inderdaad stimuleren. Daar later meer over. Even terug naar de hoornlaag, die verdikt dus sneller als we ouder worden, hoe droger de huid hoe sterker de verhoorning des te belangrijker dat u deze dun houdt, dus 1 x per week een peeling! Maar welke dan?

Bij PUURR zijn er diversen scrubs die u op verschillende manieren kunt toe passen.
Alle scrub bevatten een organische bamboo korrel maar ook een zuur. Wat betekent dat u met deze scrub kunt scrubben, extra stimuleren met bv. Onze cleansing brush pad.
We stimuleren zo extra de doorbloeding en zo heeft u ook een beter opnamen van de voedingsstoffen, vernieuwd de huid zich sneller, verdikt en verstevigd u de huid. Maar heeft u een gevoelige huid of last van acne dan kunt u de scrub beter 5 á10 min. laten inwerken. Vooral bij de onzuivere huid belangrijk zodat we de bacterie niet verspreiden!

AgE Scrub
Zeer fijne facescrub op plantaardige crèmebasis. Bevat een lage dosering Glycolzuur (fruitzuur) voor het perfect verwijderen van de dode huidcellen, en prepareert de huid voor, voor een betere opname van de actieve ingrediënten van het face mask.

SenSe Scrub
Zachte scrubcrème op plantaardige basis met een fijne ronde scrubkorrel. Plus een lichte dosering glycolzuur voor een milde verwijdering van dode huidcellen. Aloë Vera en groene thee hydrateren en beschermen speciaal het droge huidtype.
Verrijkt met: Amandel, jojoba, allantoine en vitamine E.

PuRe Scrub
Deze scrub draagt bij aan het schoon en openhouden van de poriën, waardoor puistjes en mee-eters minder kans hebben. Diep reinigende en anti-bacteriële werking. Reguleert tevens de talgproductie. Egaliseert de huid en verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen. Stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Gebruik 1 à 2 keer per week.

Scrub Booster
Scrub Booster zorgt voor een optimaal ritueel dat de huid door en door verzorgt.
Eerst door haar diep te reinigen, en daarna verzorgt het haar met de ultieme voeding uit de Argan olie. Verfijnde facial scrub met organische korrel. 
AHA: Deze fruitzuur peeling bevordert de celvernieuwing. De huid wordt gladder en eventuele pigmentvlekken iets bleker. 
ARGAN: Is een echte booster voor de huid. Hoog gehalte aan Vitamine E die zorgt voor een mooie gezonde huid, gaat huidveroudering tegen door het revitaliseren van de cellen.

MeN Scrub & Clean
Deze reinigt en zorgt ervoor dat de haartjes loskomen en dus niet in gaan groeien aan te raden dagelijks voor het scheren. De man kan 1x per week scrubben met een van de scrubs die hierboven benoemd worden.

 

MASKERS :

Als u uw huid toch een extra dieptereiniging geeft met een scrub. Kunt u deze natuurlijk ook gelijk extra voeding geven!

Er zijn 3 maskers bij PUURR ! Extra diep reinigend is de PuRe. Kalmerend de SenSe en Activerend en stimulerend de AgE.

AgE mask
Stimuleert de collageen synthese in de huid en heeft diepe voedende en verzachtende invloeden. Professioneel kwaliteitsmasker in zacht blijvende crèmevorm.
Actieve werkstoffen: shea butter, vitamine E, panthenol, allantoïne, zoethout, kamille en peptiden-complex.

SenSe Mask
Aloë Vera masker is een complete formule voor het reconditioneren, hydrateren en voeden van de droge huid op basis van een uitgebalanceerde mix van heilzame natuurextracten, mineralen en vitaminen.
Actieve werkstoffen: aloë vera, sesam, amandel, calendula, jojoba, panthenol en groene thee.​

PuRe Mask
Dit unieke groene kleimasker bevat het Fyto Actief mengsel van gember, cinnamon en sanguisorba (pimpernel behoort tot de rozen familie), deze heeft een adstringerende werking op de huid en zorgt dat de huid weer in balans komt. De groene klei heeft een zuiverende werking die speciaal aanbevolen wordt om bij de vette huid het talg te reguleren. 
In combinatie met de aloe vera en advocado normaliseerd het ook de huidconditie. 
Het purifying masker mattifieert de huid en verlaagt de irritatie die gepaard gaat met acne. Het verkleint de poriën zichtbaar.
Werking: 
- Vermindering van overtollig talg (huidsmeer) en regulering van talgklier   afscheidingen
- Purifieert de huid
- Verlaagt de irritatie die gepaard gaat met acne
- Zichtbaar effect op het verkleinen van de poriën na 15 minuten 
- Anti-lipase activiteit
- Anti-bacteriëel door de toevoeging van Tea Tree
- Tamarindus indica extract is een natuurlijke bron van fruitzuur uit de vruchten van de tamarinde deze zorgt voor een gladder huidoppervlak. 

 

Bij de vraag; wat doet u aan extra huidverzorging? Wordt er weleens gezegd ik neem af en toe weleens een maskertje. En “geen tijd” is meestal de schuldige.
Maar wilt u uw huid gezond, jong en mooi houden dan is dit stappenplan wel een must. En zie vooral de scrub als must. Want af en toe een masker op een huid met een verdikte hoornlaag heeft geen nut. Je hoort ook vaak; Ik heb zo’n droge huid niets helpt al zoveel creme’s geprobeerd! Ook hierbij geldt dus houdt de hoornlaag dun dan komen voedingsstoffen ook waar ze wezen moeten! En dan kan het dus wel helpen!

Rimpels verdwijnen niet als sneeuw voor de zon, gebruik uw gezonde verstand!
Als u huid vocht te kort komt heeft u ook fijne rimpeltjes en daar kunnen we met goede huidverzorging wel wat aan doen. Dat heeft u hier kunnen lezen. En het verslappen van de huid kunnen we wel zolang mogelijk uitstellen en wellicht wat verbeteren. Dit kunt u samen met uw PUURRspecialist doen. Zij met een goede huidverbeterende behandeling door een diepere stimulerende werking te geven op het onderhuidsbindweefsel d.m.v. intensieve bindweefsel massage’s. Manueel en met unieke tools die u dan ook zelf thuis kunt gebruiken. Want het beste resultaat heeft u bij regelmaat en niet bij een massage die maar 1 x per 6 weken gedaan wordt! Ook werken we in de salon met bv. Intensievere fruitzuur behandelingen om zo nog wat verder qua huidvernieuwing te gaan! En geven wij met nog intensievere speciale salon pakkingen (maskers) de huid nog meer voeding!

Een mooie en een egalere huid die zolang mogelijk in topconditie blijft krijgt u samen met uw PUURR Specialist!

© 2016 - 2023 www.puurr.eu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel