Een mooiere huid willen we allemaal, volg het dagelijkse PUURR stappenplan en zie wat PUURR voor uw huid kan doen!

- 4 stappen voor het Ochtend en Avond Ritueel voor een echt huidverbeterend resultaat! 

- Extra's die u 1 x per week kan doen. 

- En uiteraard 1x per minimaal 6 weken een Extra Intense Ritueel bij uw PUURR Specialist! 

 

STAP 2 : SERUM's

Serum Elke ochtend en avond!
Waarom? 
Serum of een Concentraat bevatten geconcentreerde werkstoffen die we alleen op de huid willen aanbrengen voor het optimale effect zo kan de huid de intensieve werkstoffen beter opnemen. Voegen we deze extra toe aan een creme dan zal de percentage altijd afzwaken! 
Dus liever Apart! 
Willen we een nog intensere opname dan kunt u ze samen gebruiken met bv. De PUURR Bindweefsel Roller of de Dermaroller en dit raad ik dan vooral voor het Avond Ritueel aan. Meer hierover in een later bericht! 

Welke zijn er en wanneer en bij wat voor een huidtype toe te passen:

- AgE Serum
Voor gebruik rondom de ogen en op die plaatsen waar de fijne lijntjes als eerste zichtbaar worden. Geeft direct een voller en gladder resultaat. Dagelijks te gebruiken onder de Dag & Nacht Creme. Voor alle huidtypes. Vanaf 30+
Actieve werkstoffen: Vitamine A (natuurlijk Retinol) , aminopeptiden, rijstkiemolie, algen extract, extra krachtige anti-oxidanten, kamille (azuleen) en hamamelis.

- SenSe Eye Care Serum
Is een speciaal ontwikkelde formule voor de verzorging van de kwetsbare huid rondom de ogen. De hoogwaardige ingrediënten hydrateren, kalmeren en verzorgen de huid en helpen rimpeltjes te bestrijden.
Voor alle huidtypes. Dagelijks rond de ogen. 
Actieve Ingrediënten: Aloe vera, hyaluronzuur (1%), groene thee en hamamelis.

- Hyaluron Concentraat 2%
Onze topper! 
Een anti-aging concentraat met een hoog gehalte aan Hyaluronzuur. Hyaluronzuur is van nature aanwezig in de huid en is de basis voor een collageenrijk weefsel, ze zorgt voor een huid eigen herstel en het vasthouden van vocht, waardoor er minder snel rimpels ontstaan. 
Naarmate we ouder worden neem het huid eigen hyaluron gehalte af. Des te belangrijker om dit te kort aan te vullen! 
Voor alle huidtypes !
Wat doet het? Denk aan een perzikvelletje wat vocht te kort komt, die ziet er ook ouder uit! Verrijk uw huid dagelijks met het concentraat onder uw Dag/Nachtcreme en zie uw huid weer gaan stralen. Hij zit er voller en gladder uit!

- Intense Force 1 Aloe Vera
Deze gel bevat 98%  zuivere Aloë Vera die al vele eeuwen bekend staat om de heilzame werking.
Heeft unieke eigenschappen als het gaat om het vasthouden van vocht. Doordat de gel gemakkelijk door de huid wordt opgenomen, wordt de huid krachtig gehydrateerd. Naast de hydraterende werking, verkoelt en kalmeert de gel en helpt het mee om irritaties te verhelpen. 
Voor de gevoelige huid. 
Dagelijks onder uw Dag & Nacht creme. 

Onze serums zitten airless of in een pompje. Nooit in een pot!!! Anti oxydanten (de werkstoffen) oxyderen bij zuurstof dus in een pot is de intensieve werking dan beperkt !! En minder hygienisch! 

U kunt een keuze maken uit 1 voor Dag en Nacht of combi's maken 1 voor de dag en 1 voor de nacht. 
Twijfelt u over welke het best geschikt is voor uw huid laat u dan informeren bij uw PUURR Specialiste. 

Stap 3

© 2016 - 2023 www.puurr.eu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel