PUURR Cupping Ritueel

Weer zo'n mooi onderscheidend Ritueel van PUURR nu met PUURR Cups. 

Bij cupping maken we het bindweefsel los en stimuleer je de doorbloeding van de huid. En dat is waar we in de schoonheidsverzorging gebruik van maken. Je kunt het vergelijken met een bindweefselmassage. Door de doorbloeding te stimuleren, krijgen de huidcellen meer zuurstof en voedingsstoffen. Hoe meer aanvoer hiervan, hoe beter dat is voor de kwaliteit van de huid.

Daarnaast worden afvalstoffen beter afgevoerd. Door het bindweefsel te prikkelen, worden de fibroblasten hele nuttige cellen in onze huid  aangezet tot aanmaak van collageen en elastine. En collageen en elastine zorgen weer voor de stevigheid van onze huid. Hoe beter de doorbloeding van de huid is, hoe beter de kwaliteit van het collageen en elastine is, en dus hoe steviger je huid wordt. Voor het lichaam kan cupping worden ingezet bij het behandelen van cellulitis. De huid van de benen zal beter doorbloed worden, de structuur wordt minder bobbelig en voelt steviger aan. Ook de rug met gespannen spieren heeft extra baad bij deze massage.

Bij Facecupping werken we met kleinere cups om zo specifiek op de plaatsen te werken waar we een betere doorbloeding willen krijgen en zo diep het onderhuidsbindweefsel kunnen verstevigen. 

De huid verzacht en straalt!

 

Cupping Ritueel

U heeft de keuze om de behandeling te beginnen met een Cupping Rug of Been massage er wordt een Intense Body Oil gebruikt met oa. Menthol Kristallen deze geeft een extra sterke doorbloeding.

Tijdens de gezichtsbehandeling die daarna volgt wordt bij de reiniging ook de facecups gebruikt om zo dieper de huid te reinigen en te stimuleren. Bij de massage gebruiken we een Intense Face Oil met oa. Vitamine C en E voor de ultieme anti-verouderings werking in combinatie met de facecups werken we dieper op de probleemzones in. Bij de gezichtsmassage wisselen we de cups af met manuele ontspanningsmassage.

Het Cupping Ritueel kunt u combineren met 1 van de PUURR Behandelingen.

Kom en ervaar deze unieke Sensatie...

Maak een afspraak bij een PUURR Salon.

 

 

Meer info

© 2016 - 2023 www.puurr.eu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel