DERMAROLLER

U huid verbeteren doet u samen met uw PUURR Specialist. Naast de PUURR Bindweefselmassage met onze Speciale Rollers. (zie ZeN Ritueel voor filmpje). Kunt u nu ook werken aan een verbetering in uw huidreliëf en een versteviging van de huid. Door bij uw PUURR Specialist uw huid te laten behandelen met de Dermaroller i.c.m. Hyaluron Concentraat.

De dermaroller is speciaal om veroudering (rimpels, verslapping), littekens en een oneffen huidreliëf te behandelen en te verbeteren. Een dermaroller wordt gebruikt om uw huid dikker te maken door het regeneratieproces van de huid te stimuleren. En dit is precies wat uw huid nodig heeft om rimpels en littekens te verminderen! De naalden zetten de huid aan om collageen en elastineproductie te stimuleren. Naast de gestimuleerde collageenproductie helpt de dermaroller u ook met het beter gebruiken van uw huidverzorgingsproducten. De minuscule gaatjes die de dermaroller creëert tijdens de needling helpt bv. het Hyaluron Concentraat te absorberen tot diep in de huid. Waardoor deze nog meer resultaat zal geven. Een vollere en frissere huid !

De Titanium Dermaroller bevat 540 naalden. De 540 naalden zijn verdeeld over 9 bladen van 60 naalden en heeft 0.5 mm naaldjes deze is geschikt voor fijne lijntjes rond de ogen en oppervlakkige (acne) littekens, stimulatie van de aanmaak van collageen, anti-aging, hyperpigmentatie en voor betere opname van huidverzorgingsproducten. Doordat de Titanium Dermaroller 540 nog meer kleine openingen in de huid maakt, wordt de aanmaak van collageen nog meer gestimuleerd. De gevoeligheid is ook veel minder dan bij gebruik van dermarollers met 192 naaltjes omdat het meer kleine naaldjes bevat.

Bij een Intense of Extra Intense Treatment wordt er ev. met de Dermaroller gewerkt vraag er naar bij uw PUURR Specialist!

© 2016 - 2021 www.puurr.eu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel