Welkom bij PUURR Skin Care...

Zoals de naam al zegt een huidverzorgingslijn met een PUURR karakter.
De  producten zijn niet op dieren getest en vrij van parabenen en mineralen oliën en zijn er voor verschillende huidtype’s. 

Niet alle producten zijn 100% puur. Wilt u 100% puur dan zijn dat alle oliën maar ook bij de productlijnen Organic en Expert spreken we vanaf 99% puur en sommige ook biologisch! De ingrediënten staan op het product en bij het product vermeld op deze site.
Daarin zijn wij volledig transparant!
Check deze altijd, 100% puur wil niet zeggen dat u geen allegische reactie kan krijgen. 

Het merendeel is Vegan bekijk hier de lijst!

De verpakkingen zijn merendeels airless waardoor er minder conservering in hoeft en de kwaliteit gewaarborgt blijft.
Dat er nog crèmes in potten verkocht worden is vreemd, daar anti-oxydanten oxyderen bij zuurstof en dan hebben we het nog niet over de hygiëne! Daarom kiezen wij bij PUURR voor airless verpakkingen en recyclebaar kunststof en glas.
Gooi uw verpakkingen wel bij plastics of glas dan helpt u daarin mee!

Op deze shop kunt u de PUURR producten bestellen. U kunt alles lezen over onze unieke behandelingsmethode "PUURR Rituelen"
en kunt u een PUURR salon vinden bij u in de buurt waar u zelf kunt ervaren wat PUURR voor u kan doen!

VISIE

Persoonlijke uiterlijke verzorging is belangrijk voor de mens.        
Op cosmetisch gebied is oneindig veel aan producten verkrijgbaar.
Veelal bevatten deze producten chemicaliën en agressieve conserveringsmiddelen, die juist niet goed zijn voor de huid. Er is een toename in de vraag naar producten op een zo natuurlijke mogelijke basis. De belangstelling hiervoor bestaat, omdat deze producten verantwoord zijn en uiteindelijk de beste resultaten leveren. Echter is hier een prijskaartje aan verbonden, waardoor zij niet toegankelijk zijn voor een ieder.
Hier speelt PUURR op in!

Inmiddels zijn er al meer dan 350 salons in heel Nederland en daarbuiten, van echte PUURR Salons tot salons die naar eigen visie met PUURR werken en verkopen. Steeds meer en meer raakt ieder overtuigd van de kracht van PUURR niet alleen door de onderscheidende behandelingrituelen maar bovenal de kwaliteit van de producten !

 

© 2016 - 2022 www.puurr.eu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel